top of page

Säkerhetspolicy

Vi tar emot, samlar in och lagrar all information du anger på vår webbplats eller tillhandahåller oss på något annat sätt. Dessutom samlar vi in IP-adressen som används för att ansluta din dator till Internet; inloggning; E-postadress. Lösenord, dator- och anslutningsinformation och inköpshistorik.

Vi kan använda programvaruverktyg för att mäta och samla in sessionsinformation, inklusive svarstider, besökslängd, interaktionsinformation och metoder för att lämna sidan.

Vi samlar in personligt identifierbar information (inklusive namn, e-post, lösenord, kommunikation); betalningsuppgifter (inklusive kreditkortsinformation), kommentarer, feedback, produktrecensioner, rekommendationer och personlig profil.

När du genomför en transaktion på vår webbplats, som en del av processen, samlar vi in personuppgifter som du ger oss såsom ditt namn, adress och e-postadress. Dina personuppgifter kommer endast att användas av de specifika skäl som anges nedan.

Vi samlar in sådana icke-personliga och personliga uppgifter för följande ändamål:

  1. Att tillhandahålla och driva tjänsterna på sidan.

  2. För att ge våra användare teknisk support.

  3. För att kunna kontakta registrerade användare med tjänsterelaterade meddelanden.

  4. För att skapa aggregerade statistiska uppgifter och annan aggregerad icke-personlig information, som vi eller våra affärspartners kan använda för att tillhandahålla och förbättra våra tjänster.

  5. För att följa gällande lagar och förordningar.

 

Vårt företag är använder Wix.com. Wix.com är den onlineplattform som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig. Dina data kan lagras via Wix.com datalagring, databaser och allmänna Wix.com program. De lagrar dina data på säkra servrar bakom en brandvägg.

 

Alla direktbetalningsportar som erbjuds av Wix.com och används av vårt företag följer de standarder som fastställts av PCI-DSS som hanteras av PCI Security Standards Council, som är en gemensam insats av varumärken som Visa, MasterCard, American Express och Discover. PCI-DSS-kraven hjälper till att säkerställa säker hantering av kreditkortsinformation av vår butik och dess tjänsteleverantörer.

 

Vi kan kontakta dig för att meddela dig om ditt konto, för att felsöka problem, för att lösa en tvist, för att samla in åsikter genom undersökningar , för att skicka uppdateringar om vårt företag eller på annat sätt kontakta dig för att genomdriva vårt användaravtal, tillämpliga nationella lagar och avtal med dig. För dessa ändamål kan vi kontakta dig via e-post, telefon, textmeddelanden och post.

 

Om du inte vill att vi ska behandla dina uppgifter längre, vänligen kontakta oss på vega@hyreninga.ni.

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst. Ändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de har publicerats på webbplatsen. Om vi gör väsentliga ändringar i denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats, så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, vi använder den.

Om du vill: få tillgång till, korrigera, ändra eller radera personuppgifter vi har om dig, är du välkommen att kontakta oss på vega@hyreninga.nu.

bottom of page